Expositie 2019 in de Kooger Kerk

zaterdag 8 juni t/m maandag 10 juni - Kunstroute Langedijk

Kunstroute Langedijk vindt dit jaar voor de tweede keer plaats tijdens de Pinksterdagen op 9 en 10 juni a.s.

Doel van de kunstroute is om inwoners en belangstellenden uit Langedijk en omstreken in aanraking te laten komen met beeldende kunst. Een groot aantal kunstenaars in Langedijk zet haar deuren open voor het publiek.

Verspreid over diverse locaties kunnen bezoekers van de Kunstroute kennismaken met schilderkunst, beeldhouwkunst, keramiek, sieraden, fotoís, glaskunst, installaties en videokunst.

Er zullen tijdens de route weer een aantal vaste locaties meedoen. Dit jaar zijn dat o.a. De Allemanskerk, Het Behouden Huis, Veldzorg, de Vijzel en de Geist. Ook hier is veel kunst van de deelnemers te zien.

Zaterdag 8 juni vindt ook de officiŽle opening plaats in de Kooger Kerk. Vanaf 16.00 u. bent u van harte welkom om alvast het werk van alle deelnemers te zien!

De Kooger Kerk opent haar deuren op 9 en 10 juni a.s. voor een overzichtstentoonstelling van alle deelnemers. Op beide dagen zijn de ateliers en de vaste locaties open van 11.00-17.00 u.